Ipari biztosítás

Ügyvezetői életbiztosítás

Cégek esetében is jól jöhet egy ún. menedzser életbiztosítás. Ilyenkor a cégvezető(ke)t biztosítjuk be. Egy váratlan esemény során a biztosítást lehet akár az örökösök kivásárlására is fordítani. Ne egy szakmailag inkompetens ember irányítsa – tegye tönkre – a céget!

Vagyonbiztosítás

Ezek a biztosítások nem csak a vagyontárgyakra (épületek, készletek, műszaki eszközök) terjedhetnek ki, hanem pl egy tűz miatt leálló gyártás során elszenvedett bevételkiesésre, illetve a fix költségekre (rezsi, bérleti díj) is.

Mezőgazdasági

Növénybiztosítás a hasonló károk ellen: Jégkár-, Viharkár- , Homokveréskár-, Téli fagykár, Őszi fagykár-biztosítás. Ezeken kívül biztosíthatók a telephelyek, vagyontárgyak, állatok stb. is.

Szállítmány

Fedezetet nyújt minden nemzetközi és belföldi viszonylatban szállított áruféleségben bekövetkező, a szállítás rendes folyamatával összefüggésben felmerülő, véletlen és balesetszerűen bekövetkező károkra.

CMR és BÁF

Nemzetközi vagy hazai közúti árufuvarozás – akkor segít, ha a fuvarozott áruban kár keletkezik, esetleg elveszik.

C.A.R.

Építés-, és szerelés biztosítás – Egy építkezés, felújítás során balesetszerűen bekövetkező károkra terjed ki.

Társasház

Társasházi épületek, közös ingóságok, garázsban tárolt személygépjárművek védelmére szolgáló biztosítás.

Üzemszünet

A vagyoni károkon túl, fontos arra is gondolni, hogy mi történik, ha egy káresemény miatt szüneteltetni kell a termelést. Egy több hetes vagy hónapos leállás komoly pénzügyi veszteségeket okozhat bármely vállalkozás számára. A biztosítás fedezetet nyújt az állandó költségekre (bérleti díj, közüzemi díjak, munkabér), elmaradt haszonra és az esetlegesen felmerülő többletköltségekre is.